Nove NBA zvezde: Barklijeva ekipa bolja od Šekove u spektaklu sa 298 koševa /video/

Izvor: Blic, 16.Feb.2013, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove NBA zvezde: Barklijeva ekipa bolja od Šekove u spektaklu sa 298 koševa /video/

Ol-star vikend u Hjustonu počeo je spektakularnim susretom novih zvezda NBA lige, a ekipa koju je odabrao slavni Čarls Barkli je sa 163:135 savladala tim čiji je "selektor" bio Šekil O'Nil.

U zvezdu večeri izrastao je Kenet Farid, koji je do 40 ubačenih poena stigao promašivši tek četiri od svoja 22 šuta. No, krilo Denvera, izabran kao 22. pik na Draftu 2011, bio je samo jedan od brojnih raspoloženih košarkaša >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji su učestvovali u ovom susretu.

Utakmica sa dva poluvremena potpuno je pripala Barklijevoj ekipi, koja je već do odlaska na predah izgradila ogromnu prednost (90:66). Iako samog Čarlsa nije bilo na parketu, gde ga je u "trenerskoj" ulozi zamenio Kris Veber, petorka sa Faridom, Leonardom i Dejvisom pod obručima, a Bilom i Rubiom spolja pokazala se boljom od Šekove petorke u kojoj je, pored Kajrija Irvinga koji će sledeće noći nastupiti i na "pravom" Ol-star, a koji je ovoga puta ubacio 32 poena, još bilo mesta i za Lillarda, te krila Parsonsa, Kid-Glikrista i Barnsa.

Na ovom revijanom meču, prepunom egizbicionih poteza, nastupio je i mladi centar crnogorske reprezentacije Nikola Vučević, koji je pobedi svoje ekipe doprineo sa 15 ubačenih poena.

Povezane vesti: Novicki ponovo na Ol staru, treneri odredili rezerve za spektakl

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ol star" vikend: Barklijevi momci bolji od Šekovih, "kucao" i Bolt (FOTO)

Izvor: Sportal.rs, 16.Feb.2013

Meč mladih zvezda otvorio je vikend koji je u NBA ligi rezervisan isključivo za zabavu. Legende Šakil O'Nil i Čarls Barkli još jednom su kreirali timove sastavljenje od igrača koji beleže svoju prvu ili drugu sezonu u najjačoj ligi na svetu.

Nastavak na Sportal.rs...

NBA: Farid i Bolt obeležili prvo veče Ol-star vikenda (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Feb.2013

  Izabranici Čarlsa Barklija savladali su tim koji je selektirao Šekil O''Nil sa 163:135 u meču kojim je rano jutros u Hjustonu počeo tradicionalni "Ol star" vikend u najjačoj košarkaškoj ligi sveta (NBA). Utakmica pod nazivom "Zvezde u usponu" protekla je u znaku centra Barklijevog tima Keneta...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.