Izvor: Piplmetar.rs, 02.Dec.2023, 05:56

Njihova ljubav je za FILMSKO PLATNO – Ona je ZANOSNA VERENICA Luke Dončića, a evo i čime se bavi (FOTO)

Proslavljeni NBA igrač i reprezentativac Slovenije srpskog porekla Luka Dončić podelio je radosne vesti.
Luka Dončić sa Anamarijom • Instagram


Luka (24) je na svom Instagramu okačio sliku sa koje se zaključuje da je postao otac jedne devojčice, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << on i njegova izabranica svojoj naslednici dali su ime Gabrijela.
Naime, Luka je godinama u vezi sa Anamarijom Goltes, a letos ju je zaprosio, što je ona i objavila na svom profilu na Instagramu.
Luka je pitao svoju izabranicu da se uda za njega u divnom i romantičnom ambijentu, dok je klečao na jednom kolenu držeći prsten u ruci, a par je izgledao vrlo zaljubljeno.
Anamaria je uticajna Instagram zvezda, pre svega. Zasad ima skoro 200 hiljada fanova zbog čega ima ozbiljne poslovne ponude.
Verenica šarmantnog košarkaša neko vreme je radila kao plesačica, zatim kao fitnes instruktorka, a danas je uspešan model i krasila je naslovnice više poznatih magazina. Uz to je završila ekonomiju u Ljubljani.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

LUKA DONČIĆ POSTAO TATA! Evo koje ime je dao ćerkici (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Dec.2023

Čestitamo! Slovenački reprezentativac i najbolji košarkaš Dalas Maveriksa, Luka Dončić postao je tata, a ove vesti podelio je sa svojim pratiocima putem društvene mreže Instagram. Njegova dugogodišnja izabranica Anamarija Goltes 30. novembra na svet je donela preslatku devojčicu kojoj su dali...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.