Ništa više neće biti isto - NBA dobija još DVA kluba, timovi sa Zapada će se preseliti na Istok

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2023, 11:41

Ništa više neće biti isto - NBA dobija još DVA kluba, timovi sa Zapada će se preseliti na Istok

Udeo može imati i Lebron Džejms.

Godinama se priča o potencijalnom proširenju NBA lige sa 30 na 32 kluba, a prema pisanju američkih medija deluje da će sve biti poznato kada se zaključi novi ugovor o TV pravima.

Aktuelni ističe na kraju sledeće sezone i NBA liga već radi na novom ugovoru koji će biti još bogatiji te će verovatno podrazumevati još dve franšize.

Gradovi koji su favoriti da dobiju NBA klubove su pre svih Las Vegas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Sijetl, što se takođe spominje godinama unazad.

Što se tiče novog kluba iz Grada greha, navodno bi ulagač mogao da bude Lebron Džejms, dok je Sijetl od 1967. do 2008. godine imao franšizu i potom su prava preneta Oklahoma Sitiju.

S obzirom da su oba klupa sa Zapadne obale, to bi značilo da bi neko morao da pređe u Istočnu. Prema nekim informacijama to bi mogli da budu Minesota, Memfis ili Nju Orleans, a za sada nema definitivne potvrde kako bi NBA liga izvela ovaj transfer.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.