Izvor: Danas, 12.Maj.2023, 07:16

Nikola Jokić ponovo postigao tripl-dabl i odveo Denver u finale Zapada

Košarkaši Denver Nagetsa plasirali su se u finale Zapadne konferencije u okviru NBA plej-ofa. Izabranici Majka Melouna su kao gosti u „Futprint centru“ u Finiksu savladali Sanse ubedljivim rezultatom 125:100 i tako sa 4-2 u pobedama izborili plasman u narednu rundu. Još jednu fantastičnu partiju u redovima tima iz Kolorada pružio je srpski reprezentativac Nikola Jokić, zabeleživši još jedan tripl-dabl za pamćenje.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić ušao u istoriju Denvera

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Maj.2023

Srbin nastavlja da dominira u NBA Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je još jednu maestralnu partiju u NBA ligi i odveo je Denver u finale Zapada! Pored toga što je ostvario 11. tripl-dabl u plej-ofu, Jokić je ušao i u istoriju Nagetsa kao prvi igrač koji je treći put u post sezoni zabeležio...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.