Izvor: Luftika.rs, 11.Jul.2023, 08:30

Nikola Jokić napravio salto na raftingu Tarom i još jednom pokazao da je neviđeni kralj (VIDEO)

Završila se NBA sezona, Nikola Jokić je osvojio šampionski prsten sa svojim Denver Nagetsima i vratio se u Srbiju na odmor. I pokazao da ga slava nimalo nije iskvarila.
Već prvog dana otputovao je u svoj rodni Sombor, gde je uživao u trkama konja na hipodromu, potom je skoknuo i do Italije, da bi protekle sedmice bio deo raftinga na reci Tari, odakle je produžio na čuvenu Drinsku regatu.
A tamo je pokazao da apsolutno uživa u svom vremenu koje provodi sa prijateljima. Najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << srpski košarkaš u ovom momentu je sa nekolicinom drugara pevao na malenom čamcu, kada se u jednom momentu odlučio na nesvakidašnji potez.
Očigledno je pomalo i iznenadio jednog od svojih prijatelja, koji se prilikom Nikolinog salta preko glave u reku Drinu prevrnuo u čamcu.








View this post on Instagram


















A post shared by Edin Enciklopedija (@edinenciklopedija)


Jokić je podigao talase i apsolutno oduševio drugare, koji su mu glasno skandirali u klisuri prelepe reke.
Nikola Jokić nonšalantno ušetao u prodavnicu u BiH u potrazi za pivom, prodavačica ga nije ni prepoznala
Izvor: Telegraf.rs.

Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.