Nije naučio lekciju – Morent opet mahao pištoljem VIDEO

Izvor: B92, 14.Maj.2023, 16:12

Nije naučio lekciju – Morent opet mahao pištoljem VIDEO

Američki košarkaš Dža Morent ponovo je uzburkao javnost koristeći vatreno oružje.

Plejmejker Memfis Grizlisa Dža Morent i zvanično je suspendovan u martu zbog kršenja propisa NBA lige i korišćenja vatrenog oružja, ali se nekako izvukao da ne bude oštrije kažnjen.

Sada je učinio maltene identičnu stvar, pošto se na interentu pojavio video snimak sa "Instagrama" koji je išao uživo i na njemu Morent maše pištoljem.

Ukoliko se ispostavi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se radi o snimku koji je ranije snimljen i samo kasnije reprodukovan Morent bi mogao da prođe bez sankcija, ali ukoliko je zaista mahao vatrenim oružjem nakon suspenzije mogao bi da bude oštro kažnjen.

Čini se da Morent nije naučio lekciju...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PONOVO ISTA PRIČA: Morent mahao pištoljem u autu! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Maj.2023

Neke stvari se nikad ne menjaju Košarkaš Memfis Grizlisa, Dža Morent, viđen je ponovo sa pištoljem u rukama. On se vozio sa svojim prijateljima, pa su odlučili da to podele sa svojim pratiocima na instagramu. Tom prilikom je u pozadini uhvaćen sjajni plej Grizlisa, kako drži u ruci vatreno oružje....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.