Nema metle! Šarić i Mekonel vratili seriju u Boston

Izvor: N1 televizija, 08.Maj.2018, 02:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema metle! Šarić i Mekonel vratili seriju u Boston

Filadelfija Seventisiksersi smanjili su rezultat u polufinalnoj seriji plej ofa istočne konferencije NBA lige na 3:1 pošto su slavili u drugom meču na domaćem parketu rezultatom 103:92.

Celo prvo poluveme meča je bilo neizvesno, a Seltiksi su češće bili u vođstvu koje međutim nije bilo preveliko. Na odmor se otišlo ipak sa četiri poena plusa za Sikserse koje su već tada predvodili Dario Šarić i Ti Džej Mekonel.

U trećoj četvrtini Filadelfija je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kontrolisala rezultat i uspela je da napravi osetniju razliku kada je bilo čak 18 poena prednosti. Ekipu su i dalje predvodili Šarić i Mekonel dok su u skokovima dominirali Ben Simons i Džoel Embid.

omg Marcus Morris reminded Joel Embiid that the series is 3-0 pic.twitter.com/IAPofg6C8i

Filadelfija je do kraja meča igrala konstantno dobro u napadu pa Boston nije uspeo da se vrati u utakmicu.

Siksersi su imali tokom meča mnogo više poena posle izgubljenih lopti protivnika, a takođe su napravili i skoro duplo više poena iz reketa.

Dario Šarić je bio najefikasniji na ovom meču sa 25 poena, dok je Ti Džej Mekolum postigao svoj rekord u plej ofu sa 19 poena. Džoel Embid je imao 15 poena uz 13 skokova, dok je isti broj skokova uz 19 poena imao Ben Simons.

Džejson Tejtum je kod Bostona imao 20 poena, dok je Markus Smart ubacio 17 kod Bostona.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klivlend "počistio" Toronto, Filadelfija produžila seriju

Izvor: RTS, 08.Maj.2018

Košarkaši Klivlenda prvi su finalisti Istočne konferencije pošto su i u četvrtom meču slavili nad ekipom Toronta, ovoga puta sa veoma ubedljivih 128:93. Filadelfija je u drugom polufinalu savladala Boston sa 103:92, čime je smanjila rezultat u seriji na 3:1. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.