Neću da se vratim u NBA i da budem nebitan

Izvor: B92, 13.Jun.2020, 09:29

"Neću da se vratim u NBA i da budem nebitan"

Šejn Larkin, američki košarkaš, rekao je da mu je mnogo lepše u evropskoj košarci nego u NBA ligi.

Šejn Larkin je u intervjuu za "The Step Back" govorio o svom potencijalnom povratku u NBA ligu, gde je nosio dres Dalasa, Njujorka, Bruklina i Bostona.

On je napomenuo da bi u Americi imao znatno manje minuta i znatno manje odgovornosti i da bi zbog toga odbio NBA ekipe, osim ako ne bi došla ponuda sa većom minutažom.

"Ne želim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se vratim u NBA i da budem nebitan, da budem treći plejmejker. Ukoliko se neki tim javi sa takvom ponudom neću se ni javiti na telefon", rekao je Šejn Larkin.

Larkin u dresu Anadolu Efesa ima fantastičnu sezonu, bili su prvi u Evroligi i drugi u Turskoj dok su njegove partije bile MVP kalibra.
Pogledaj vesti o: NBA,   Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.