Navijač preminuo tokom NBA meča

Izvor: B92, 05.Dec.2023, 09:35

Navijač preminuo tokom NBA meča

Noć između ponedeljka i utorka u NBA je obeležila tužna vest sa meča Nju Orleansa i Sakramento Kingsa.

Tokom duela u kom su Pelikansi slavili na gostovanju u Kaliforniji i prošli u polufinale NBA kupa, jedan navijač Sakramenta je preminuo.

To je i potvrdila jedna od najboljih franšiza Zapadne konferencije.

"Tokom prve četvrtine utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sakramento – Nju Orleans došlo je do hitnog slučaja kada je u pitanju jedan gledalac. Medicinski radnici su odmah reagovali i pokušali da ukažu prvu pomoć, ali ti pokušaji nisu bili uspešni i gost je preminuo", stoji u saopštenju Kingsa.

Kasnije je preneto da je reč o 30-godišnjem muškarcu kojem je pozlilo, a koji nije reagovao po dolasku lekara. Dvadeset minuta kasnije je proglašen mrtvim.

Dešavanja na tribinama nisu uticala i na same igrače, koji nisu bili svesni onoga što se dešava. To je potvrdio i košarkaš Sakramenta Kigen Marej posle poraza njegovog tima (127:117).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.