Namerno smo to radili da izbacimo Grina VIDEO

Izvor: B92, 24.Jul.2023, 20:41

"Namerno smo to radili da izbacimo Grina" VIDEO

Čening Fraj, bivši košarkaš Klivlend Kavalirsa, govorio je o čuvenom finalu 2016. godine.

Čuveno NBA finale 2016. godine igrano je između Golden Stejt Voriorsa i Klivlend Kavalirsa, a Kavsi su posle 1-3 zaostatka osvojili šampionsku titulu.

Postali su prvi tim u istoriji košarke kome je to pošlo za rukom, a "otvorilo" im se povredama Karija i Boguta, kao i suspenzijom Drejmonda Grina.

Grin je zbog šutiranja protivnika u međunožje suspendovan, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a Čening Fraj, tadašnji krilni centar Kavalirsa otkrio je da je to i bio plan ekipe "kako bi izbacili

Drejmonda Grina".

"Naravno, namerno smo to radili. Svi su pokušavali da ga nasamare, nije smeo da šutira ljude i ima toliko faulova. Nismo mi krivi za to. Ako je nekome odvezana pertla, staću na nju. Nema tu problema, to je deo igre. Svi su znali da to radimo, a ljutili su se. Pravili su nesportske i tehničke mnogo puta", ispričao je Fraj za Athletic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA,   Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.