Najtalentovanijem Špancu idol Srbin!

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2020, 00:04

Najtalentovanijem Špancu idol Srbin!

Mladi košarkaš je pravi dragulj Madrida.

Huan Nunjez je košarkaš o kome će se tek pisati.

Tek je napunio punih šesnaest godina, MVP juniorske Eurolige a već ga prate i klubovi iz NBA. Nunjez se tek navikava na prvi tim Real Madrida, ali jasno da je zvezda u nastajanju.

Već ima evropsko zlato sa Španijom ispod šesnaest godina, od tada kreće i pažnja NBA skauta.

MVP priznanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u juniorskoj Evroligi je zaslužio sa prosečnih 9.5 poena i pet asistencija posle četiri meča. Španci objašnjavaju da mnogo toga više ima iza statistike što je pridobilo i pažnju Pabla Lasa, trenera Real Madrida.

Opisuju ga kao igrača sa stilom za pas, kreativnom završnicom i nepresušnim samopouzdanjem. Dok ga tamošnji mediji upoređuju sa Rikijem Rubiom ili Serhio Rodrigezom, Nunjez kao svog idola opisuje igrača sa istom vrstom samopouzdanja - naravno u pitanju je Miloš Teodosić.

Jasno da je vreme za dokazivanjem pred njim, još uvek se čeka prva puna sezona u seniorima, ali jasno da Madriđani imaju pravi dijamant u svojim rukama.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.