Nagetsi su velika porodica – Jokići, Meloun i tata Marej VIDEO

Izvor: B92, 23.Maj.2023, 08:53

Nagetsi su velika porodica – Jokići, Meloun i tata Marej VIDEO

Nikola Jokić odveo je Denver Nagetse u finale NBA lige, a njegova braća priredila su šou u Los Anđelesu.

Strahinja i Nemanja redovno prate Nikoline nastupe u SAD, a nisu propustili ni gostovanje u Kaliforniji u finalu Zapada.

Nakon što su pre dva dana posle trećeg meča imali verbalni obračun za legendarnim glumcem Džekom Nikolsonom, po završetku četvrte utakmice su bili među najraspoloženijima u slavlju Nagetsa.

Čim se utakmica završila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sišli su na parket Kripto arene i skočiliu zagrljaj trenera Majka Melouna.

A onda su ga i podigli i zajedno proslavili istorijski uspeh Nagetsa bacavši ga u vazduh.

Osim sa trenerom Nagetsa, Jokićeva braća slavila su i sa ocem Džamala Mareja.

Posle dirljivh scena kraj terena, jasno je da je porodična atmosfera u Denveru, jedan od ključnih raloga uspeha franšize iz Kolorada.

Denver će u finalu NBA lige igrati protiv boljeg iz serije između Majamija i Bostona (3-0), a prvi meč na programu je 2. juna od 2.30 po našem vremenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.