Izvor: RTS, 08.Jul.2020, 09:58

Nagetsi otputovali bez Jokića na Floridu

Prva zvezda Denvera Nikola Jokić nije otputovao sa svojim saigračima u Orlando gde će Nagetsi igrati ostatak NBA sezone. Srpski centar negativno je testiran na koronavirus, ali nije mogao da se priključi timu na putu za Floridu.
NBA liga zvanično se vraća 30. jula i ekipe su polako počele da pristižu u Orlando, a ekipa Denvera stići >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << će u Diznijev kompleks bez prve zvezde Nikole Jokića.

Trener Devera Majk Meloun očekivao da će se Jokić vratiti u SAD i zajedno s ekipom otputovati u Orlando, što se na kraju ipak nije desilo. 
Centar Denvera dva puta je negativno testiran na koronavirus, ali zbog novog pravilnika lige nije mogao da se priključi saigračima na putu za Floridu. Prema izvorima iz lige Jokić još nije stigao u Sjedinjene Države.
Prema novom protokolu NBA lige, Jokić mora dostaviti dva negativna testa iz Srbije da bi se mogao vratiti u Ameriku, a nakon toga uraditi i dva nova testa u klubu, pre nego dobije dozvolu da se priključi saigračima.
Jokić je ove sezone ubedljivo najbolji igrač Denvera i u proseku postiže 20,2 poena po meču, 10,2 skokova i 6,9 asistencija.
Nastavak regularnog dela sezone, u kom će svaka ekipa odigrati osam utakmica, počeće 30. jula derbijem Los Anđelesa između Lejkersa i Klipersa, kao i susretom Juta - Nju Orleans.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nagetsi otputovali bez Jokića na Floridu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2020

Prva zvezda Denvera Nikola Jokić nije otputovao sa svojim saigračima u Orlando gde će Nagetsi igrati ostatak NBA sezone. Srpski centar negativno je testiran na koronavirus, ali nije mogao da se priključi timu na putu za Floridu...NBA liga zvanično se vraća 30. jula i ekipe su polako počele da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.