NOVINAR ŽEŠTOKO NAPAO JOKIĆA: Vučević mu je ODGOVORIO tako da se neće pojaviti na ulici danima

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 20:49

NOVINAR ŽEŠTOKO NAPAO JOKIĆA: Vučević mu je ODGOVORIO tako da se neće pojaviti na ulici danima

Prejako.

Jedna od glavnih tema u Americi je to ko će biti MVP NBA lige. Tu je jasna podela na Jokićevce i one protiv njega. Američki novinar Nik Rajt je brutalno napao srpskog asa, ali u zaštitu mu je stao crnogorski reprezentativac Nikola Vučević.

On je prokomentarisao izjavu sportksog Nika Rajta koji je poručio da će Jokić, ukoliko bude izabran, "biti najgori MVP u poslednjih 35 godina. Na to je igrač Čikago Bulsa reagovao tako što je stao u odbranu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svog imenjaka.

They really let anyone talk on tv nowadays 🤦🏻‍♂️ https://t.co/tFmSIX0b7x

— Nikola Vucevic (@NikolaVucevic) May 7, 2021

- Danas stvarno daju svima mogućnost da pričaju na TV - napisao je Vučević na Tviteru i tako poznatom novinaru "začepio" usta koji posle ovoga verovatno danima neće izlaziti iz kuće.

Lil i dalje drži prvo mesto u Francuskoj, ima bod više od PSŽ-a i očekuje nas velika borba za titulu u poslednja tri kola. Lil večeras (21.00) gostuje Lansu, a kvota na dvojku je 2,05. Pogledajte sve kvote klaidionice MOZZART za Lans - Lil.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Beatris Bušar, sestra bliznakinja teniserke Eženi Bušar
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.