NOVA DESTINACIJA: Studemajer otišao u Kinu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2019, 07:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA DESTINACIJA: Studemajer otišao u Kinu (FOTO)

Nekadašnji NBA as još uvek ne razmišlja o penziji.

Nekadašnji NBA igrač Amare Studeamjer odlučio je da karijeru nastavi na Dalekom istoku, u kineskoj ligi pošto je potpisao za ekipu Fuđijan Stardžons.

Studemajer je proveo 15 godina u najjačoj košarkašoj ligi na svetu i za to vreme je nosio dres četiri tima - Finiks Sansa, Njujork >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Niksa, Dalas Maveriksa i Majmi Hita.

Amare Stoudemire signs with the Fujian Sturgeons of the CBA #AmareStoudemire #CBA #FujianSturgeons https://t.co/UNJJPVZkWy

— TalkBasket (@TalkBasket) October 30, 2019

Prethodnu sezonu Studemajer je proveo u izraelskom Hapoelu iz Jerusalima, a u NBA ligi prosečno je postizao 18,9 poena po meču uz 7,8 uhvaćenih lopti.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.