NIŠTA OD POVRATKA U EVROPU: Dario Šarić promenio tim, ali ne i ligu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 13:17

NIŠTA OD POVRATKA U EVROPU: Dario Šarić promenio tim, ali ne i ligu

Ostaje u NBA.

Dario Šarić , reprezentativac Hrvatske, posle raskida saradnje sa ekipom Oklahome postao je slobodan igrač. Postojala je mogućnost da se vrati u Evropu, ali za sada ništa od toga. Šarić će karijeru nastaviti u NBA ligi, ali u dresu Golden Stejta.

Tokom bogate karijere, Šarić je branio boje Zrinjevca, Zagreba, Cibone, Efesa, Filadelfije, Minesote, Finiksa, Oklahome, a sada je u sastavu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Golden Stejte za sezonu koja sledi.

Bio je u najboljoj postavi novajlija 2017. godine. Osvojio je titulu u Hrvatskoj, dva trofeja u Kupu, bio je MVP ABA, tadašnje Jadranske lige 2014. godine, dva puta je biran za najboljeg mladog igrača Evrope u izboru FIBA –  2013. i 2014. godine.

Dario Šarić je sa mladim reprezentacijama Hrvatske osvojio dve zlatne medalje, i to na Evropskom prvenstvu za igrače do 16 i Evropskom prvenstvu za igrače do 18 godina.

Ostaje da se vidi u sezoni koja sledi da li će u Golden Stejtu Dario Šarić ponovo oživeti NBA priču, ili će narednog leta ipak odlučiti da se vrati u Evropu i biti jedna od zvezdi prelaznog roka.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Sofija Balbi, supruga Luisa Suareza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.