NIJE SAMO PETRUŠEV: Još DVA igrača Mege ide na NBA draft

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 16:41

NIJE SAMO PETRUŠEV: Još DVA igrača Mege ide na NBA draft

Filip je buduća svetska zvezda.

Košarkaški klub Mega je jedan od najvećih rasadnika talenata. Mnogo igrača je već otišlo u NBA ligu, a očekuje da jedna od zvezdi drafta bude Filip Petrušev. Ipak, nije on jedini igrač Mege koji će pokušati da pronađe uhlebljenje u najjačom košarkaškoj ligi.

Mega duo, Malcolm Cazalon 01 and Karlo Matkovic 01, declared for >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nba draft 2021!#BeoBasket

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) May 7, 2021

Lil i dalje drži prvo mesto u Francuskoj, ima bod više od PSŽ-a i očekuje nas velika borba za titulu u poslednja tri kola. Lil večeras (21.00) gostuje Lansu, a kvota na dvojku je 2,05. Pogledajte sve kvote klaidionice MOZZART za Lans - Lil.

Poznati košarkaški agent, Miško Ražnatović potvrdio je putem svojeg Tviter profila da su se još dva košarkaša Mege prijavila na draft. To su mladi Malkolm Kazalon iz Francuske i Karlo Matković iz Bosne i Hercegovine.

Kazalon je bek, koji je u Megu stigao tokom prethodne godine, a vrlo brzo je uspeo da se nametne Vladimiru Jovanoviću.

Sa druge strane, Karlo Matković je u Megu došao iz OKK Beograda i uspešno je popunjavao mesto kada su nedostajali Filip Petruševaili Marko Simonović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.