NEVEROVATNO ISKUSTVO, MOMCI SU JAKI: NBA As izhvalio Zvezdine i grače i otkrio šta im je presudilo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2023, 23:14

"NEVEROVATNO ISKUSTVO, MOMCI SU JAKI": NBA As izhvalio Zvezdine i grače i otkrio šta im je presudilo!

Amerikanac kažnjavao promašaje...

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras u Beogradu od Monaka sa 82:76, u trećem kolu Evrolige. Nakon meča, svoje viđenje izneo je košarkaš Monaka, Kemba Voker.

- Bilo je teško. Imaju dobre pojedince, svaki od njih je jako dobar. Presudili su neki naši pogođeni šutevi. Mi još uvek nismo na našem nivou. Nisam siguran ni kada ćemo biti, ni kada ću ja moći da odigram onako kako znam, a to je sve što želim - istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Voker.

Amerikanac je zatim prokomentarisa i razliku u atmosferu u NBA i Evropi.

- Igrati u Evropi je sjajno iskustvo. Ova sjajna publika. Srećam što sam ovde - zaključio je bivši as Dalas Maveriksa, Kemba Voker.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.