Izvor: HotSport.rs, 13.Jun.2017, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMAJU RAZUMEVANJA ZA TRAMPA: Golden Stejt Voriorsi neće ići na prijem u Belu kuću (FOTO)

Novi šampioni NBA lige, košarkaši Golden Stejt Voriorsa, odbili su da prisustvuju prijemu kod predsednika SAD Donalda Trampa.

Voriorsi su u petom meču finalne serije NBA lige nadigrali Klivlend Kavalirse, i tako osvojili šampionski trofej, a zatim  jednoglasno odlučili da neće ići u Belu kuću, kada za njih bude bio organizovan tradicionalni prijem. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Sprovedeno je i tajno timsko glasanje, posle kog je doneta jednoglasna odluka.
Voriorsi su pre dve godine, posle osvajanja titule, posetili bivšeg predsednika SAD Baraka Obamu, ali za Donalda Trampa nemaju toliko razumevanja.
Ranije su svoje neslaganje sa Trampovim stavovima iskazali košarkaši Stef Kari i Dejvid Vest, dok je i trener Golden Stejta Stiv Ker rekao da je Tramp ‘nepriklada osoba za mesto predsednika’.
Igrači i uprava Voriorsa se nisu zvanično oglašavali po ovom pitanju, ali nije novost da određeni američki sportisti ne podržavaju politiku predsednika SAD. Sličan protest su izrazili i pojedini igrači NFL šampiona Nju Ingland Petriotsa, koji su takođe odbili da idu na prijem kod Trampa, iako je većina fudbalera tima iz Masačusetsa to učinila.
NBA champion Warriors skipping the White House visit, as a unanimous team decision per reports.
— Downtown Josh Brown (@ReformedBroker) June 13, 2017

The post NEMAJU RAZUMEVANJA ZA TRAMPA: Golden Stejt Voriorsi neće ići na prijem u Belu kuću (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voriorsi demantuju: "Nije stgao poziv iz Bele Kuće"

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2017

Vest koja je danas obišla svet demantovana je tokom večeri od strane Golden Stejt Voriorsa...Mediji u Sjedinjenim Američkim Državama lansirali su u utorak vest da su košarkaši Golden Stejta jednoglasno odbili da idu na tradicionalni prijem u Belu Kuću koji predsednik priređuje šampionima NBA...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.