NE ZNAM KAKO SAM MU OVO DOZVOLIO: Saigrač optužio Nikolu Jokića za neprijatnost u Las Vegasu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 13:16

NE ZNAM KAKO SAM MU OVO DOZVOLIO: Saigrač optužio Nikolu Jokića za neprijatnost u Las Vegasu

Slavilo se do zore.

Čekali su dececnijama, više nego bilo ko u NBA, ali su zato u Denveru znali sa proslave titulu. Posle slavlja u Koloradu, nova žurka je priređena za igrače Nagetsa, ali ovoga puta na mestu koje ne nosi uzalud nadimak "Grad greha", pošto su novu žurku imali u Las Vegasu.

Ubrzo su se na društvenim mrežama pronašli snimci košarkaša kako igraju, kako se provode, ali i uživaju u svoj pažnji koju su i te kako zaslužili. Jedan od igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nagetsa se i nije baš najbolje proveo, a radi se o Brusu Braunu, koji se baš napio.

On je to otkrio navijačima putem svog Instagram "lajva" koji je snimao, a u kom je optužio Nikolu Jokića za sve.

Bruce Brown on IG Live, hungover in Vegas: "I'm down bad, and I blame Nikola Jokic."

"I don't know how I let him get me this drunk."

"I don't know what he had me drinking last night, but I blame it on 15."

— Harrison Wind (@HarrisonWind) June 16, 2023

Mnogo sam se napio i krivim Nikolu Jokića. Ne znam kako sam mu to dozvolio, da me napije ovoliko... Želim da svi znaju kako je sve ovo njegova greška. Ne znam šta smo pili uopšte, ali za sve krivim broj 15 (Nikolu Jokića) - rekao je Brus Braun.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.