Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 11:16

NE VERUJE U STEREOTIPE O NIKOLI: Jokić daje sve od sebe! On je apsolutni psihotični takmičar

Smatra da je u najboljoj fizičkoj formi ikad.

Srbin Nikola Jokić je najbolji košarkaš novembra meseca u NBA, a vodeći je u većini statističkih parametara. Upravo zbog ovoga sve manje ljudi veruje u priču koja se plasira u javnosti da Nikola tokom leta opšte ne razmišlja o treningu i da dolazi nespreman na početak šampionata

U šou programu Dena Patrika, bivši as Orlanda, Los Anđeles Klipersa, Filadelfije i Nju Orleansa Džej Džej Redik, nasmejao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se na te opservacije.

- Mislim da se tu preteruje. Ja baš mislim da on daje sve od sebe. Zaista verujem u to. Ta priča kako on na leto ide kući i ne pipa košarkašku loptu, i onda dođe i u prvoj nedelji sezone beleži prosek 30 poena, 12 skokova i devet asistencija, ja ne bih naseo na to.

Njegovo mišljenje zasniva se na kontaktu koji ima sa pojedinim ljudima iz Denvera, koji tvrde da Jokić svaki dan pruža svoj maksimum, i da je u najboljoj fizičkoj formi ikad.

- On je apsolutni psihotični takmičar.
Pogledaj vesti o: NBA,   Dzej

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.