NBA zvezda napala Kanjea Vesta: Mali dečko, prestani da plačeš...

Izvor: B92, 14.Feb.2024, 18:51

NBA zvezda napala Kanjea Vesta: "Mali dečko, prestani da plačeš..."

Šakil O'Nil, bivši NBA košarkaš, napao je Kanjea Vesta nakon što je reper na društvenim mrežama prozvao milijardera Džejmija Saltera.

Oni su se sukobili i u prošlosti, kada je Vest doveo u pitanje poslovni odnos O'Nila i Saltera.

Kompanija ABG, čiji je vlasnik Salter, poseduje prava na O'Nilovo ime, a analitičar TNT-a poseduje veliki udeo u kompaniji, međutim Vest se obratio putem društvenih mreža >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i rekao da ljudi treba da se zapitaju ko zapravo donosi odluke u kompaniji, piše Dejli mejl.

O'Nil je uzvratio i rekao kontroverznom umetniku da gleda svoja posla. On je čak citirao Vesta dodajući "Imam više novca od tebe, pa zašto bih te slušao".

Vest se ponovo oglasio na društvenim mrežama u utorak uveče kako bi sugerisao da je Salter prekinuo svaki kontakt sa njim poslednjih meseci. O'Nil je brzo skočio u odbranu svog poslovnog partnera, sugerišući da je lično Vest odlučio da ne razgovara sa njim na Superboulu.

Šakil O'Nil je napisao: "Koga briga, prestani da zezaš i cinkariš, znam da si me video na Superboulu, čekao sam da kažeš nešto pametno, niko ne želi da te vidi kako plačeš, mali dečko". Ubrzo je obrisao objavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.