NBA veteran i osvajač prstena stigao kod Jokića! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2018, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA veteran i osvajač prstena stigao kod Jokića! (video)

Bilo je očekivano, Denver je morao da reaguje i pojača roster nakon svih pehova koji su se desili od početka sezone.

Franšiza iz Kolorada morala je da reaguje i angažuje pojačanje nakon svih kadrovskih problema sa kojima se trener Majk Meloun susreo od početka sezone.

Denver beleži sjajne rezultate, na drugom su mestu Zapadne konferencije sa pobedom manje od Golden Stejta, ali Meloun ne može da računa na Vila Bartona, Pola Milsapa i Ajzeu Tomasa.

Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << toga su se u Denveru odlučili za angažovanje igrača sa decenijskim NBA iskustvom koji je u prošloj sezoni uzeo šampionski prsten sa Voriorsima.

Radi se o Niku Jangu (33, 201 cm) koji igra na poziciji beka šutera i do sada je igrao za Vašington Vizardse, LA Kliperse, Filadelfiju 76erse, LA Lejkerse i Golden Stejt Voriorse.

Za Golden Stejt je odigrao 80 utakmica u prošloj sezoni, ali je samo osam puta bio starter, pa ne čudi što je imao skroman učinak (7,3 poena i 1,6 skokova) u osvajanju NBA prstena.

Nick Young has officially joined the squad.#MileHighBasketball pic.twitter.com/udxmXSiu9n

— Denver Nuggets (@nuggets) 10. децембар 2018.


Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šampionsko pojačanje " Jokić dobio iskusnog saigrača u Denveru

Izvor: B92, 10.Dec.2018

Nik Jang, osvajač NBA prstena sa Golden Stejt Voriorsima, novi je igrač Denver Nagetsa...Nagetsi su doveli Janga koji je od početka sezone bio slobodan igrač, a finansijski detalji ugovora još nisu poznati...Denver će potpisivanjem 33-godišnjeg beka pokušati da nadoknadi izostanke povređenih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.