NBA u suzama... (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2020, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA u suzama... (video)

Čitav košarkaški svet je uzdrman.

Neverovatne vesti stigle su večeras iz SAD, Kobi Brajant je poginuo u svojoj 41. godini.

On je stradao u helikopterskoj nesreći, sa njim je poginula i njegova 13-godišnja ćerka Đana Marija.

Teško je pomiriti se sa činjenicom da nas je napustio jedan od najboljih sportista svih vremena, košarkaški genije i rođeni pobednik, koji nikoga nije ostavljao ravnodušnim.

Ostaće upamćen kao jedan od najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << košarkaša svih vremena, a širom NBA lige zavladale su tama i tuga nakon tragičnih vesti.

Dok Rivers nije mogao da govori od emocija, LeBron Džejms je briznuo u plač nakon što je sleteo u Los Anđeles.

Tragedija, predlaže se i da večerašnji mečevi budu ukinuti, jer igračima nije do košarke nakon užasnih vesti, bek Jute Donovan Mičel je čak zatražio od NBA lige da razmotri povlačenje dresa sa brojem 24 iz svih timova u ligi.

Plasirana je i ideja da tokom Ol-stara svi igrači iz LeBronove ekipe nose dresove sa brojem 8, iz Janisove dresove sa brojem 24, u čast legende.

LeBron James in tears as he got off the Lakers team plane 💜

(via @12SportsAZ) pic.twitter.com/Z1Lwkoqieg

— The Crossover (@TheCrossover) January 26, 2020

Doc Rivers remembers Kobe Bryant. pic.twitter.com/q6LcIA4ghT

— LA Clippers (@LAClippers) January 26, 2020

PLEASE @NBA RETIRED 24! LEAGUE WIDE!!

— Donovan Mitchell (@spidadmitchell) January 26, 2020

There’s no words to express the pain Im going through with this tragedy of loosing my neice Gigi & my brother @kobebryant I love u and u will be missed. My condolences goes out to the Bryant family and the families of the other passengers on board. IM SICK RIGHT NOW pic.twitter.com/pigHywq3c1

— SHAQ (@SHAQ) January 26, 2020
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lebron neutješan: U suzama na aerodromu nakon smrti Koba

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jan.2020

Cijeli svijet je u nedjelju šokirala informacija o pogibiji Kobija Brajanta u helikopterskoj nesreći. Jedan od najboljih košarkaša i sportista koje je svijet ikada vidio napustio nas je prerano, a jedan od onih kojem je najteže svakako je Lebron Džejms.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.