NBA svet oduševljen povratkom Mela

Izvor: B92, 16.Nov.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA svet oduševljen povratkom Mela

Povratak Karmela Entonija u NBA liga izazvao je oduševljenje kod igrača i navijača najjače lige na svetu.

Popularni Melo potpisao je ugovor sa Portland Trejlblejzersima i posle više od godinu dana odigraće zvaničnu NBA utakmicu.

Tridesetpetogodišnji košarkaš poslednji angažman imao je u Hjustonu za koji je odigrao svega nekoliko utakmica pre nego što su mu se zahvalili.

Pre nekoliko dana prošlo je tačno 12 meseci od njegovog poslednjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meča i postavljalo se pitanje da li će Entoni ponovo zaigrati među najboljima.

Mnogi su bili skeptični, međutim Portland je odlučio da ponudi novu šansu Karmelu i očekuje se da on debituje za Blejzerse u noći između subote i nedelje.

NBA svet sa oduševljenjem je dočekao povratak Mela, koji je jedan od najboljih poentera u istoriji NBA.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Karmelo ide u Portland!

Izvor: B92, 16.Nov.2019

Saga je okončana – Karmelo Entoni je potpisao ugovor sa Portlandom više od godinu dana pošto je odigrao poslednju utakmicu u NBA ligi...Desetostruki učesnik Ol-star mečeva će postati član Trejlblejzersa, koji su bili u potrazi za igračem na poziciji krilnog centra posle povrede Zeka Kolinsa...Pročitajte...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.