NBA skandal: Varao ženu sa striptizetom!

Izvor: Mondo, 18.Apr.2017, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA skandal: Varao ženu sa striptizetom!

NBA zvezda se razvodi, go-go igračica kaže da nosi njegovo dete!

Karmelo Entoni ne brine ovih dana samo zbog teških reči Fila Džeksona, već i zbog porodične situacije!

Portal "TMZ Sports" prenosi da je Melo na meti optužbi go-go igračice koja je u drugom stanju i tvrdi da je on otac deteta.

Neimenovana igračica radi u "klubu za gospodu" u Njujorku, u sedmom je mesecu trudnoće i kontaktirala je košarkaša Niksa kako bi mu zapretila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << objavljivanjem "sočnih" detalja njihove veze, ukoliko joj ne plati medicinske troškove trudnoće i porođaja.

Isti portal prenosi da je brak Entonija i njegove supruge, glumice Lale Entoni, već neko vreme bio na "klimavim" nogama, ali je Lala sada podnela zahtev za razvod.

Glumica i voditeljka i košarkaš zajedno su već 13 godina, i venčali su se 2010. u Njujorku pred više od 300 zvanica. Venčanje je ovekovečila televizija "VH1" i emitovala ga u rijalitiju o poznatom paru.



Izvor: YouTube

Lala i Entoni imaju jedno dete, desetogodišnjeg sina Kijana.

"A man's desire for a son is usually nothing but the wish to duplicate himself in order that such a remarkable pattern may not be lost to the world." YOU are my Young KING . You are the reason I stay Strong . You are the reason I don't mind struggling and having bad days. Bc I know My Struggles will eventually lead to your HAPPINESS. HAPPY Born Day to The Greatest Son anyone can ask for. I love you Champ #10yrsgreater #StayMe7o

A post shared by Carmelo Anthony (@carmeloanthony) on Mar 7, 2017 at 10:26am PST
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.