NBA prsten? Kao ćevapi u tri ujutru u Beogradu

Izvor: B92, 27.Sep.2021, 20:53

"NBA prsten? Kao ćevapi u tri ujutru u Beogradu"

Tim Koneli, prvi operativac Denver Nagetsa, govorio je na "medijskom danu" uoči početka nove sezone.

Na pitanje koliku želju ima da njegova franšiza osvoji šampionsku titulu, on je odgovorio na interesantan način.

"Moja želja da osvojim šampionski prsten je kao moja želja da pojedem ćevape u Beogradu u tri sata izjutra", rekao je Koneli.

Denver je prošle sezone imao MVP-ja cele lige Nikolu Jokića, ali je zaustavljen u polufinalu konferencije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv Finiks Sansa.

"Onaj ko ne voli da igra sa Nikolom Jokićem, ili da bude u njegovoj blizini, taj teško uživa u životu", istakao je Koneli.

Takođe je istakao da je srećan što se vraća druga zvezda Nagetsa Džamal Marej i najavio da će produžiti ugovor sa Majklom Porterom Juniorom.

"Držim palčeve da to završimo što pre", podvukao je Koneli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi čovek Nagetsa za RTS: Želimo titulu kao ćevape u tri ujutru u Beogradu

Izvor: RTS, 28.Sep.2021, 08:02

Predsednik košarkaških operacija Denver nagetsa, tima za koji nastupa Nikola Jokić, Tim Koneli kaže u razgovoru za RTS pred početak nove sezone u NBA ligi da glad za titulom u ekipi nikad nije bila veća i da još nisu završili započeti posao. . Tim Koneli je istakao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.