Izvor: MozzartSport.com, 14.Jan.2021, 20:24

NBA predlozzi: Jokić favorit protiv Karija, u Filadelfiji se očekuje pljusak koševa

Sparsi prvi ruše Hjuston bez Hardena, a Blejzersi Indijanu bez Oladipa

Jedna stvar je jasna u NBA ligi - tu odmora nikako nema. Dok su svi navijači najjače košarkaške lige na svetu sinoć pokušavali da uhvate šta se sve dogodilo u trejdu oko Džejmsa Hardena, utakmice su se igrale. Iako se zbog koronavirusa sinoć nisu igrala tri meča koja je trebalo da budu na rasporedu, ipak je bilo sedam drugih koje ste >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mogli da gledate i na koje ste mogli da se kladite. Danas se igra novih pet utakmica, a mi smo izdvojili nekoliko naših saveta za klađenje.

PORTLAND TREJL BLEJZERS - INDIJANA PEJSERS (hendikep (-3,5), tip 1, kvota 1,95)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Portland nije baš najbolje ušao u sezonu, ali su se u poslednje vreme Dejmian Lilard i ekipa stabilizovali i počeli da igraju onako kako smo očekivali nakon što su između dve sezone napravili dobar posao i pojačali tim. Blejzersi su u nizu od četiri utakmice, bili bi favoriti na ovoj utakmici i da se ništa važno nije dogodilo, a kako je Indijana sinoć ostala bez Viktora Oladipa, a Karis Levert još neće da zaigra za novi tim, onda je jasno da su Pejsersi oslabljeni večeras. Portland nema nikakvih problema s izostancima igrača i trebalo bi da pobedi, a kako je hendikep postavljen na malu marginu, onda isplati da se proba da se odigra na njega. Za one koji bi preskočili hendikep treba reći da "čista jedinica" donosi dobru kvotu - 1,70.

DENVER NAGETS - GOLDEN STEJT VORIORS (klađenje na meč, tip 1, kvota 1,60)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Stef Kari igra odlično i teško je kladiti se protiv njegovog tima kad je on u ovakvoj formi, ali u još boljoj formi je Nikola Jokić. Srpski košarkaš trenutno igra na MVP nivou, a večeras bi mogao da bude onaj presudni faktor zbog kojeg bi Denver trebalo da upiše šestu pobedu u sezoni. Mladi novajlija Džejms Vajzmen je već sada dobar igrač, biće još bolji, ali teško može da zaustavi Jokića. Doduše, moguće je da će Stiv Ker odlučiti da Vajzmena u odbrani stavi na Pola Milsapa, a da Jokića čuva Drejmond Grin. Ali to ne bi trebalo da bitno promeni suštinu stvari. Iako Nagetsi večeras neće na raspolaganju imati Majkla Portera i Gerija Herisa, oni su trenutno ipak bolja ekipa, a kako su već doživeli dosta poraza na početku sezone, onda ove utakmice moraju da pobeđuju.

FILADELFIJA 76ERS - MAJAMI HIT (broj poena na meču (222,5), tip više, kvota 1,85)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Teško da bi ovakvu opkladu savetovali da su ekipe u punim sastavima s obzirom da Majami igra odličnu odbranu, a i Filadelfija ima šta da kaže po tom pitanju. Ali, oba tima muče veliki problemi s kovidom i opet će ekipe biti šarene što znači da bi moglo da bude dosta prostora u odbrani s obe strane. Uostalom, treba videti kako se završila utakmica između ove dve ekipe pre dva dana. Rezultat je bio 137:134 za Filadelfiju posle produžetka, a mnogo koševa je bilo i u regularnom delu meča - 120:120. Večeras može da bude i 15 koševa manje u regularnih 48 minuta, nama će biti dosta.

SAN ANTONIO SPARS - HJUSTON ROKETS (hendikep na meču (-6,5), tip 1, kvota 1,85)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ne izgleda loše San Antonio na početku sezone. Greg Popović je složio zanimljivu ekipu u kojoj mladi igrači imaju važnu ulogu, a trenutno su na skoru 6-5. Hjuston ima 3-6, a biće im ovo prva utakmica posle odlaska Džejmsa Hardena što će se sigurno osetiti u njihovoj igri. Doduše, mogle bi Rakete da se potrude da pokažu da i bez Hardena mogu da igraju dobro, ali preveliki je to gubitak, posebno što Viktor Oladipo još neće da zaigra za svoju novu ekipu, a moglo bi da se dogodi i da Džon Vol propusti utakmicu, jer ima malih problema s kolenom. S obzirom na sve šta se njemu dogodilo s povredama u karijeri, ne bi nas čudilo da Hjuston odluči da ga malo odmori.

NBA

Petak

01.00: (1,22) Filadelfija (16,00) Majami (5,00)

01.30: (1,35) San Antonio (14,00) Hjuston (3,70)

01.30: (1,27) Toronto (15,00) Šarlot (4,30)

04.00: (1,50) Denver (13,00) Golden Dtejt (3,10)

04.00: (1,65) Portland (13,00) Indijana (2,50)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.