Izvor: Nezavisne Novine, 22.Apr.2016, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA plej - of: Variorsi bez Karija pali u Hjustonu

Košarkaši Hjuston Roketsa pobijedili su na svom parketu Golden Stejt Variorse 97:96 i smanjili rezultat na 2:1 u seriji prvog kruga doigravanja NBA lige.

Roketse je do pobjede predvodio Džejms Harden sa 35 poena, 8 skokova i 9 asistencija, a Harden je ubacio i odlučujući koš tri sekunde prije kraja utakmice.

U preostalom vremenu Variorsi, koji su drugu utakmicu zaredom igrali bez povrijeđenog Stefana Karija, nisu uspjeli uputiti šut ka protivničkom košu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Marese Speits s 22 poena bio je prvi strijelac gostiju, Klaj Tompson dodao je 17 poena, ali uz očajan šut za tri poena (0 od 7).

Toronto Raptorsi vratili su ‘break’ pobjedom u Indianapolisu nad domaćim Pacersima 101:85, te su poveli 2:1 u seriji na četiri pobjede.

Raptorsi su se krajem druge četvrtine odvojili na +22 i stečenu prednost nisu ispuštali do kraja. DeMar DeRozan i Kjle Lovri sa po 22 poena predvodili su goste, dok je kod Pacersa najbolji bio Paul Džordž s 25 poena, 10 skokova i 6 asistencija.

Gostujuću pobjedu sinoć je ostvarila i Oklahoma Siti. Tunder je s visokih 131:102 razbio Dalas Mavrikse te poveo 2:1 u seriji.

Nakon očajne druge utakmice, Kevin Durant zaigrao je na svom nivou te u pobjedu ugradio 34 poena i 7 skokova. Rasel Vestbruk dodao je 26 poena i podijelio čak 15 asistencija.

Veslej Matjuvs s 22 poena bio je prvi strijelac Maveriksa.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.