Izvor: BanjalukaLive.com, 02.Maj.2013, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA (plej-of): Hjuston i Boston slavili u gostima

U petoj utakmici četvrtfinala plej ofa Zapadne konferencije američke profesionalne košarkaške lige (NBA) Hjuston je jutros u Oklahomi savladao domaćina sa 107:100 i smanjio prednost protivnika na 3:2 u seriji u kojoj se igra do četiri pobjede. Najzaslužniji za brejk Hjustona bio je nekadašnji igrač Oklahome Džejms Harden sa 31 košem, od čega je pogodio sedam "trojki" iz devet pokušaja. Uz Hardena veliki doprinos neočekivanoj pobjedi Hjustona dao je Turčin Omer Ašik koji je utakmicu završio sa 21 poenom i 11 uhvaćenih lopti. Na suprotnoj strani Kevin Durent je ostao usamljen poslije povrede Rasela Vestbruka tako da Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/kosarka/nba-plej-of-hjuston-i-boston-slavili-u-gostima.html)
Pogledaj vesti o: NBA,   Košarka

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PLEJ-OF: Hjuston i Boston izborili šesti meč

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Maj.2013

Povreda Rasela Vestbruka, izbacila je Oklahomu iz pobedničkog ritma. Nakon što su objavili da sjajni bek neće igrati u daljem nastavku sezone, Tanderi su trijumfovali i naredni meč, kada su poveli sa 3:0. Ipak, usledio je poraz za 3:1, a zatim noćas i za 3:2.. Hjuston je pobedom u gostima 107:100...

Nastavak na Sportski Žurnal...

NBA: Golden Stejt u polufinalu Zapada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2013, 10:42

U 6. utakmici četvrtfinala plej ofa Zapadne konferencije američke profesionalne košarkaške lige (NBA) Golden Stejt je jutros u Ouklendu savladao Denver sa 92:88 i ukupnim rezultatom 4:2 u pobedama plasirao se u polufinale u kojem će mu protivnik biti San Antonio.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.