NBA na nogama – Melo debituje za Portland VIDEO

Izvor: B92, 19.Nov.2019, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA na nogama – Melo debituje za Portland VIDEO

Karmelo Entoni, jedan od najboljih ofanzivnih košarkaša u istoriji NBA, srećan je zbog prilike koju je dobio u Portlandu.

Popularni Melo debitovaće za Trejlblejzerse u noći između utorka i srede, u meču protiv Nju Orleans Pelikansa.

Entoni više od godinu dana nije odigrao zvaničnu utakmicu, postavljalo se pitanje da li će ikada više biti u NBA, a odgovor na njega dao nam je Portland.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Blejzersi su odlučili da pruže šansu Entoniju, koji je veoma zahvalan na ukazanom poverenju.

"Uvek sam posmatrao Portland kao mogućnost. U prethodnih nekoliko puta nismo uspeli da dođemo do dogovora, ali sada se čini da je ovo savršena šansa. Dejm (Lilard) i ja smo mnogo pričali prethodnih godina, sa Si Džejom (Mekalumom) sam dosta puta trenirao", rekao je Melo i dodao:

"Naučio sam dosta iz prošlosti i uzbuđen sam zbog novog poglavlja u karijeri".

Karmelo Entoni je u karijeri odigrao 1064 utakmica i prosečno je beležio 24 poena, uz šest skokova i tri asistencije. U prethodne dve sezone dosta se mučio i svi se nadaju da će u Portlandu pronaći delić nekadašnje forme.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.