NBA mečevi u senci tragedije u kojoj je stradao Kobi Brajant

Izvor: Beta, 27.Jan.2020, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA mečevi u senci tragedije u kojoj je stradao Kobi Brajant

U noći izmedju nedelje i ponedeljka odigrano je osam utakmica u NBA ligi i sve su bile u senci tragedije u kojoj je nastradao legendarni Kobi Brajant.Na svim utakmicama odigranim prošle noći odata je počast Brajantu, a "gromoglasnim" minutom ćutanja i skandiranjem njegovog imena počeo i je i derbi Zapada u kojem je Denver pobedio Hjuston sa 117:110. Rasploženje je u Denveru je bilo mračno pošto su igrači oba kluba i navijači sat pre početka meča saznali da su Kobi Brajant i njegova ćerka Džijana bili medju devet osoba koji su poginuli u padu helikoptera u Kaliforniji. Nagetse je do pobede vodio Nikola Jokić koji je upisao devet tripl-dabl u sezoni - 24 poena, 12 skokova i 11 asistencija. Najefikasniji u ekipi Denvera bio je Džeremi Grent sa 25 poena, dok je na drugoj strani najbolji bio Rasel Vestbruk 32 poena.Toronto je slavio u gostima protiv San Antonija sa 110:106, a meč je počeo tako što nijedna ekipa nije odigrala prvih 24 sekundi u čast Brajanta koji je nosio broj 24 na dresu. U meču u kojem igračima misli bile negde drugde, Paskal Sijakam je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 35 poena, dok je Kajl Lauri dodao 16. U ...
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

NBA mečevi u senci tragedije u kojoj je stradao Kobi Brajant

Izvor: Danas, 27.Jan.2020

U noći između nedelje i ponedeljka odigrano je osam utakmica u NBA ligi i sve su bile u senci tragedije u kojoj je nastradao legendarni Kobi Brajant.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.