NBA košarkaš u vezi sa srpskom go-go igračicom: Srpskoj Kim Kardashian nudio milion za pobačaj

Izvor: Tracara.com, 17.Nov.2019, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA košarkaš u vezi sa srpskom go-go igračicom: Srpskoj Kim Kardashian nudio milion za pobačaj

NBA igrač Paul George nakon što se oporavio od povrede, sprema se za nove uspehe sa timom Los Angeles Clippers, a najveća podrška mu je striptizeta i go-go plesačica Daniela Rajić s kojom je godinama u vezi. Daniela je bivša striptizeta srpskih korena koja živi u Americi, a njen odnos sa slavnim košarkašem bio je, najblaže rečeno, turbulentan. Upoznali su se kad je ona radila kao go-go plesačica u Majamiju. Viđali su se nekoliko meseci, a potom su raskinuli. Daniela je ubrzo >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << shvatila da je trudna i tvrdila da je dete Georgeovo. On je to negirao pa ga je tužila, a DNK analiza pokazala je da je malena Olivia ipak njegova kći. Na sudu se saznalo da je George nudio milion dolara da pobaci.  View this post on Instagram BABY ITS YOU ❤️ happy Valentine’s Day my love! 💋 A post shared by Daniela Rajic (@danielarajic) on Feb 14, 2019 at 12:35pm PST George je zatim tužio Srpkinju i tražio potpuno starateljstvo nad devojčicom. Dugo su se (opet) provlačili po sudu, da bi se na kraju složili da dele starateljstvo i zajedno budu u životu male Olivije. Iako su svi bili uvereni da nakon toga nikakav normalan odnos nije moguć, nakon povlačenja po sudovima par je opet završio zajedno i dobili su i drugo dete, prenosi index. View this post on Instagram DADDYS GIRLS❤️ A post shared by Daniela Rajic (@danielarajic) on Aug 3, 2019 at 9:55am PDT Daniela se sad bacila u kreatorske vode pa je ove godine na Instagramu predstavila liniju kupaćih kostima. Mediji je nazivaju srpskom Kim Kardashian, a ona je ponosna na svoje poreklo. Na društvenim mrežama podelila je i fotografije iz Beograda, gde su krstili dete. The post NBA košarkaš u vezi sa srpskom go-go igračicom: Srpskoj Kim Kardashian nudio milion za pobačaj appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

NBA ZVEZDA I SRPSKA KIM KARDAŠIJAN Optužila ga da joj je nudio milion za pobačaj, a na kraju su dete KRSTILI U BEOGRADU

Izvor: Blic, 18.Nov.2019, 13:19

NBA igrač Pol Džordž oporavio se od povrede koju je zadobio prethodnih meseci ,te se aktivno sprema da uplovi u nove sportske poduhvate, a najveću podršku pruža mu Amerikanka srpskog porekla Daniela Rajić sa kojom je košarkaš godinama bio u turbulentnom odnosu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.