Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2020, 20:45

NBA is BACK!

Tvrdi Adrijan Vojnarovski koji ne maši

Jedan od NBA novinara sa najboljim konekcijama, a samim tim i informacijama, Adrijan Vojnarovski objavio je da će se sezona definitivno nastaviti 31. jula. A kada on kaže, zaista nema nikakve sumnje.

U suštini, nije si ni očekivao drugačiji dogovor od Upravnog odbora NBA lige, koji je glasao o predlogu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << komesara Adama Smita urađenog u saradnji sa finansijskim komitetom.

A to znači da će takmičenje u "Dizni vorldu" u Orlandu na Floridi nastaviti 13 ekipa iz Zapadne i devet iz Istočne konferencije. Nakon osam utakmica "regularne sezone" najverovatnije će potom uslediti plej-of za osam najboljih ekipa. Detalji plana još nisu u potpunosti otvoreni za javnost, ali je očigledno dobro sklopljen pošto je od 30 članova UO čak 29 glasalo za isti.

Vojnarovski je takođe najavio da će se darft lutrija održati 25. avgusta, a ceremonija 15. oktobra

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.