NBA ili Evroliga? Jasikevičijus doneo odluku!

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2018, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA ili Evroliga? Jasikevičijus doneo odluku!

Slatke su to muke bile, ali on nije odugovlačio sa konačnim izborom.

Kako večeras prenosi poznati košarkaški portal ''Sportando'', trener Žalgirisa Šarunas Jasikevičijus ostaje na klupi ovog kluba i u sledećoj sezoni.

Podsetimo, posle plasmana na F4 Evrolige sa Žalgirisom, pojavila se informacija da je Jasikevičijus na meti Toronto Reptorsa i da bi mogao da posle Igora Kokoškova >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << (Finiks Sansi) postane drugi Evropljanin koji bi preuzeo ulogu prvog trenera u jednom NBA ligašu.

Ali, izgleda da se ipak nije radilo o takvoj ponudi, već kako prenosi pomenuti izvor o ponudi da preuzme funkciju pomoćnog trenera u Reptorsima.

To za Jasikevičijusa izgleda nije baš bilo previše primamljivo, pa je prema najnovijim informacijama odlučio da ponudu Reptorsa odbije i ostane na klupi Žalgirisa, iako se pominjalo i interesovanje nekih drugih evroligaških klubova.

Sjajnu sezonu sa Žalgirisom zaokružio je i osvajanjem titule prvaka Litvanije i kako sada stvari stoje, popularni Šaras ostaće na mestu uspeha.
Pogledaj vesti o: NBA,   Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.