NBA i UNICEF za pomoć Haitiju

Izvor: B92, Beta, 20.Jan.2010, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA i UNICEF za pomoć Haitiju

NBA i sindikat NBA igrača odlučili da doniraju milion dolara pomoći žrtvama tragičnog zemljotresa na Haitiju.

NBA će reagovati zajedno sa svojim dugogodišnjim partnerom u radu u zajednici Unicefom i dostaviti urgentnu pomoć za više od tri miliona žrtava.

Centar Filadelfije 76ers Samjuel Dalamber, rođeni Haićanin, koji je zvanični >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predstavnik sindikata NBA igrača snimio je zvaničnu poruku u okviru akcije „NBA brine" za UNICEF u kojoj poziva sve ljubitelje košarke da pomognu žrtvama u okviru svojih mogućnosti.

I UNICEF Srbija se uključio u prikupljanje sredstava za žrtve zemljotresa na Haitiju. Svi zainteresovani koji žele da pomognu, mogu se informisati putem internet sajta www.unicef.org/serbia.
Pogledaj vesti o: Seizmološki Zavod Srbije

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.