Izvor: RTS, 30.Jul.2021, 07:28

NBA draft – Petrušev 50. pik, Detroit izabrao Kaningema

Detroit pistonsi izabrali su Kejda Kaningema kao prvog pika na ovogodišnjem NBA draftu. Filip Petrušev izabran kao 50. pik od strane Filadelfija siksersa.
Srpski košarkaš Filip Petrušev izabran je kao 50. pik na ovogodišnjem NBA draftu, a izabrali su ga Filadelfija siksersi.

Kao prvi pik izabran je Kejd Kaningem. Plej visok 203 centimetra studirao je Oklahoma Stejt univerzitet, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a NBA karijeru će započeti u timu Detroit pistonsa.
Sa druge pozicije birao je Hjuston i izabrao Džejlena Grina, dok su Klivlend kavalirsi sa treće pozicije uzeli Evana Moblija.
Na draftu je učestvovao i sin nekadašnjeg košarkaša Partizana Slaviše Koprivice, Balša, izabrali su ga Šarlot hornetsi, ali su ga prosledili u Detroit.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kaningem prvi pik, Siksersi birali Petruševa

Izvor: N1 televizija, 30.Jul.2021

Detroit Pistonsi izabrali su plejmejkera Kejda Kaningema za prvog pika na draftu 2021. godine. Srpski košarkaš Filip Petrušev bio je 50. pik, a za njega su se odlučili Filadelfija 76ersi.

Nastavak na N1 televizija...

Petrušev 50. izbor Filadelfije, Koprivica 57. u Pistonsima

Izvor: Danas, 30.Jul.2021

Noć posvećena NBA draftu uglavnom je protekla bez većih iznenađenja. Detroit Pistonsi sa prvog mesta pokupili su, očekivano, Kejda Kaningema sa Oklahoma Stejta; 20- godišnjeg, 203 centimetra visokog beka odlične konstitucije za jednog rukija.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.