NBA dozvolila korišćenje lakih droga, napuštanje Orlanda povlači deset dana karantina

Izvor: RTS, 08.Jun.2020, 23:13

NBA dozvolila korišćenje "lakih droga", napuštanje Orlanda povlači deset dana karantina

NBA i udruženje igrača dogovorili da u nastavku sezone neće biti testiranja na "lake droge". Takođe, igrač koji odluči da napusti Orlando, biće smešten u desetodnevni karantin i moraće da priloži dokaze da je negativan na testu na koronavirus.
Bliži se nastavak koronavirusom prekinute >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << NBA sezone, a organizacija svakog dana usvaja nova pravila kako bi se takmičenje u Orlandu organizovalo u pto komotnijim uslovima po igrače.

Posle odluke da će timovi moći da angažuju još po dva igrača, NBA je, u dogovoru sa udruženjem košarkaša, dozvolila korišćenje takozvanih lakih droga, što je na svom Tviteru objavio poznati novinar Šems Čaranija.
"NBA i NBPA dogovorili su se oko testiranja igrača na doping tokom nastavka sezone u Orlandu, ali će testovi na 'rekreativne droge' ostati suspendovani", objavio je Čaranija.
Isti izvor otkrio je i proiceduru ukoliko neko od igrača odluli da napusti Orlando, a u takvom slučaju moraće da "odleži" desetodnevni karantin, ali i da dostavi dva negativna uzorka na testiranju na koronavirus.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NBA dozvolila korišćenje "lakih droga" na Floridi

Izvor: B92, 09.Jun.2020, 11:57

Bliži se nastavak NBA sezone, a organizacija svakog dana usvaja nova pravila kako bi se takmičenje u Orlandu organizovalo u što komotnijim uslovima po igrače...Posle odluke da će timovi moći da angažuju još po dvojicu igrača, NBA je, u dogovoru sa udruženjem košarkaša, dozvolila korišćenje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.