Izvor: MozzartSport.com, 29.Maj.2020, 22:12

NBA bi da se vrati 31. jula

Tada bi najjača liga sveta mogla da se nastavi

NBA komesar Adam Silver informisao je vlasnike franšiza da je 31. jul datum kada bi liga mogla da se nastavi, javlja Šams Čaranija, novinar Atletika.

Na sastanku na kom se razgovaralo o budućnosti ove sezone, razgovaralo se i o mogućim opcijama za nastavak, odnosno o formatima.

I istaknuta su četiri moguća scenarija koja bi uključivala 16, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 20, 22 ili 30 timova, a pitanje je šta će odlučiti klubovi.

Vlasnik Šarlota, Majkl ordan, tražio je pre svega sigurnost za igrače i da se oni ne vraćaju radi reda i da igraju besmislene utakmice. I zato deluje da se neće vratiti 30 timova na parket.

Kako javlja čuveni Adrijan Vojnarovski, sastanak je trajao dva sata, a na njemu se pričalo i o mogućim finansijskim implikacijama, ali nije došlo do konsenzusa.

Očekuje se da do konačne verzije i dogovora može da se dođe u toku naredne sedmice.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.