NBA ZVEZDA U VELIKOM PROBLEMU: Centar na interpolovoj poternici (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2019, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA ZVEZDA U VELIKOM PROBLEMU: Centar na interpolovoj poternici (VIDEO)

Očekuje se rasplet.

Istanbulski javni tužilac sprema se da zatraži Interpolovu crvenu poternicu za Enesom Kanterom zbog navodnih tvrdnji da je član Gulenist FETO terorističke grupe.

Ako se to dogodi, SAD će morati (ili da uđu u zategnute odnose sa Turskom) da izruče nesrećnog košarkaša matičnoj zemlji, jer crvena poternica znači da ste traženi u svim državama sveta koje pripadaju Interpolu.

Turci tvrde da je Kanter navodno pomagao "terorističkoj grupi" velikim svotama novca, kao i da je davao podršku istoj preko društvenih mreža.
Pogledaj vesti o: NBA,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NBA AS NA CRVENOJ POTERNICI: Turska traži da Intelpor uhapsi i isporuči Erdoganovog protivnika! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 15.Jan.2019

Turski košarkaš Enes Kanter, upao je u probleme, jer se istanbulski javni tužilac sprema se da zatraži Interpolovu crvenu poternicu za njim, zbbog tvrdnji da je član Gulenist FETO terorističke grupe.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.