NBA ZVEZDA U ŠOKU: Liga se neće igrati sve dok...

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020, 12:31

NBA ZVEZDA U ŠOKU: Liga se neće igrati sve dok...

Postoji samo jedno rešenje.

Enes Kanter, turski košarkaš iz redova Boston Seltiksa, rekao je da postoje NBA zvezde koje neće igrati dok se vakcina za koronavirus ne pronađe. Turčin nije hteo o imenima, ali je potvrdio da su mu to ispričali prijatelji iz drugih ekipa.

- Ovo je moja deveta godina u ligi i imam mnogo prijatelja u drugim ekipama, a jedan od njih, neću vam reći ko je u pitanju, rekao je da postoji veliki broj igarča koji ne žele da igraju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Igraju na Istoku i na plej-of su mestu i kada bih vam rekao ko je u pitanju poludeli biste. Rekli su da neće da igraju sve dok se vakcina ne pronađe. Šokiran sam, to su NBA zvezde i Ol Star igrači -  rekao je Enes Kanter.

Enes Kanter ‘shocked’ to hear that some NBA stars don’t want to play without a vaccine for COVID-19https://t.co/YhaNPgFLOi

— Sportando (@Sportando) May 31, 2020

Podsetimo, NBA liga se ne igra od 11. marta kada je pozitivan na koronavirus bio Rudi Gober, a postoje određene indicije da se liga nastavi 31. jula.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.