NBA ZVEZDA BATALIO KOŠARKU: Igrač Dalasa zbog pandemije menja sport!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA ZVEZDA BATALIO KOŠARKU: Igrač Dalasa zbog pandemije menja sport!

Bokser visok 221 centimetar.

Košarkaš Dalas Maveriksa Kristaps Porzingis jedan je od najboljih NBA centara. Međutim, malo ko je znao da je Letonac veliki ljubitelj boksa. Upravo se tom sportu popularni "Jednorog" posvetio u karantinu.

- Trudim se da radim šta mogu. Imam malu sobu sa mnogo stvari i tu se trudim da ostanem u formi. Imam tegove, bicikl, mogu da radim i kardio, malo boks, radim na tim veštinama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takođe - započeo je Porzingis

- Trudim se da izgradim strpljenje za čitanje. To je nešto što sam uvek imao problema, ali mislim da postajem bolji. Boks volim, uvek sam bio veliki fan boksa i borilačkih veština. Trudim se da se zabavim pa malo boksujem po kući. Radim te male stvari koje volim, obožavam Jutjub, gledam video-snimke i učim svari - rekla je zvezda Maveriksa.

- Uvek sam bio veliki fan Majka Tajsona. Sada i MMA scena raste sa Konorom Makgregorom, veliki sam fan MMA. To je isto nešto što bih voleo da radim kada budem imao vremena kada ne budem igrao. Videćemo. Ne znam kada. Oduvek sam voleo borilačke sportove - dodao je Kristaps Porzingis u video intrevju na zvaničnom NBA Jutjub kanalu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.