NBA: Vestbruk odgovorio ‘bradi’, Boston oslabljenom Čikagu, Pol preokrenuo seriju za Kliperse (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2017, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Vestbruk odgovorio ‘bradi’, Boston oslabljenom Čikagu, Pol preokrenuo seriju za Kliperse (VIDEO)

Odigrana su još tri vrlo zanimljiva meča NBA plej-ofa, u kojima definitivno neće biti ‘metle’, kao što je veče ranije možda najavio Klivlend protiv Indijane.

Čikago je bio veliki favorit da posle 2:0 iz prva dva meča i ‘poljuljanog’ najboljeg igrača Seltiksa Ajzee Tomasa usled gubitka sestre, rutinski privede seriju kraju, ali je povreda prvog plejmejkera Bulsa Radžona Ronda mnogo toga promenila.
Neprepoznatljivi Čikago je noćas od samog starta >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << gubio i početkom druge četvrtine već imao zaostatak od 20 poena, ali je do kraja poluvremena potpuno vratio u utakmicu. Ipak, to je samo bio posledni trzaj, pošto je Boston ponovo preuzeo kontrolu meča i do kraja rutinski slavio sa 104:87 i smanjenje serije na 2:1.
Biće ovo možda i najzanimljivija serija do kraja, možda čak i sedme utakmice, videćemo.

(Izvor: youtube / Rapid Highlights)
Derbi se igrao između Oklahome i Hjustona. Posle dve vrlo tesne pobede ‘raketa’ na svom terenu, bilo je vreme da odgovore Vestbruk i ‘gromovnici’. I uspeli su. Najbolji igrač Oklahome konačno je imao podršku svojih saigrača, što je nedostajalo u prethodne dve utakmice.
Vestbruk je imao 32 poena, 12 skokova i 11 asistencija, a pratio ga je Tadž Gibson sa 20, Andre Robertson i Viktor Oladipo sa po 12 koševa.
U gostujućem taboru Džejms ‘brada’ Harden imao je čak 44 poena, Lu Vilijams 22, a Rajan Anderson 18.

(Izvor: youtube / Rapid Highlights)
U još jednom neizvesnom finišu Los Anđeles Klipersi su uspeli da prebace ‘stotku’ protiv četvrte najbolje odbrane lige, Jute Džez, i preokrenu seriju u svoju korist, vrativši ‘brejk’ pobedom od 111:106.
Kris Pol je ponovo predvodio svoj tim na pravi način sa 34 poena i 10 asistencija.
Blejk Grifin je u meč ušao sa 11 poena za 18 minuta, ali je tada doživeo povredu zbog koje se više nije vraćao na parket. U pitanju je povreda palca na desnoj nozi i za sada nije poznato koliko je ozbiljna, kao i kada će se gorostasni krilni centar vratiti na parket.

NBA, PLEJ-OF
Istok – četvrtfinale:
Boston – Čikago 104:87 (1-2)
Vašington – Atlanta (2-0)
Klivlend – Indijana (3-0)
Toronto – Milvoki (1-2)
Zapad – četvrtfinale:
Golden Stejt – Portland (2-0)
Hjuston – Oklahoma 115:113 (2-1)
San Antonio – Memfis (2-1)
LA Klipers – Juta 111:106 (2-1)


 
The post NBA: Vestbruk odgovorio ‘bradi’, Boston oslabljenom Čikagu, Pol preokrenuo seriju za Kliperse (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.