Izvor: HotSport.rs, 29.Mar.2016, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Veliki udarac za Dalasove ambicije

Maveriksi žestoko oslabljeni u završnici borbe za plej of.


Dalasu je ostalo još osam mečeva do kraja sezone, a postoji bojazan da će dobar deo njih odigrati bez plejmejkera i druge zvezde tima, Derona Vilijamsa.
Naime, Vilijams, koji je propustio već treću utakmicu zbog povrede prepone i trbušnog mišića, verovatno neće moći da pomogne Novickom i ostatku ekipe u borbi sa Hjustonom, Jutom i Portlandom za plasman u plej of.
Dalas >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je trenutno deveti na Zapadu, i ima skor 36-38, a do kraja ga očekuju mečevi protiv Njujork Niksa, Detroit Pistonsa, Minesota Timbervulvsa, Hjuston Rokitsa, Memfis Grizlisa, LA Klipersa, Jute Džez i San Antonio Sparsa.
Trener Maveriksa, Rik Karlajl, rekao je da je najbitnije da se Vilijams oseća bolje.
– Nadam se da nije ništa ozbiljno, dodao je Karlajl.
Vilijams je izabran kao 3. pik na draftu 2005. godine od strane Juta Džeza.
Ove godine je drugi strelac ekipe sa 14 poena, a ima i 5,8 asistencija i 2,9 skokova po meču.
Pogledaj vesti o: NBA,   Nju Jork

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.