Izvor: Vesti-online.com, 25.Dec.2014, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Umalo tuča na Božićnom spacijalu!

Ružna slika viđena je na Božićnom specijalu u NBA gde su se na meču između između Njujorka i Vašingtona sukobili Kvinsi Ejsi i Džon Vol.

Na pet i po minuta do isteka poslednje deonice Ejsi je napravio nešto grublji faul nad Volom, da bi ovaj toliko burno odreagovao da je delić sekunde nedostajao da dođe do opšte tuče.

Srećom, pribranost ostalih igrača na terenu sprečen >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je haos, a krilo Niksa nije moglo da se pomiri sa tim što je bek "čarobnjaka" krenuo fizički da se obračuna sa njim. Naravno, tamošnji mentalitet igrača nije mu dozvolio da se povuče, pa je pokušao da odgovori istom merom.

Pogledajte:
Pogledaj vesti o: NBA,   Nju Jork

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.