NBA Top 5 - Veče sjajnih zakucavanja (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2016, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA Top 5 - Veče sjajnih zakucavanja (video)

Najviše prašine podigla je posterizacija Durantule koja kao da ga je dodatno motivisala da urniše svoj bivši tim, ali bilo je i boljih kucanja...

Uz napaljenog  Džeremija Granta, koji je zakucao Durentu u facu,  svoje mesto na listi najlepših poteza večeri zauzeli su zvanično najbolji kucač lige Zak LeVin, LeBron Džejms i Janis Adetokunbo, koji su bukvalno poleteli.

Ipak, pobednik Tristan Tompson koji je stavio na poster >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << centra Seltiksa Tajlera Zelera posle pick'n'roll-a sa LeBronom.

Uživajte u sjajnim zakucavanjima, obratite pažnju i na asistenciju o tablu Kajrija Irvinga za 'kralja Džejmsa', a opširnije o utakmicama odigranim jutors u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu čitajte OVDE.


Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.