NBA: Srbin GLAVNI kandidat za prvog trenera! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2018, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Srbin GLAVNI kandidat za prvog trenera! (FOTO)

Talentovani sastav čeka srpskog stručnjaka

Favorit za užarenu klupu Finiks Sansa je Igor Kokoškov.

Kako prenose američki mediji iz Solt Lejk Sitija, Kokoškov je imao i drugi razgovor sa čelnicima ekipe iz Arizone i kako se navodi očekuje se da upravo Igor koji je postao prvi evropljanin kao asistent, postane i prvi evropljanin koji je glavni trener neke NBA franšize.

TITULA JE OSVOJENA: Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vide cifre Delije će biti ODUŠEVLJENE (FOTO)

NA IZLAZNIM VRATIMA HUMSKE: Za igrača Partizana zainteresovano četiri kluba (FOTO)

Čisto da se podsetimo, Igor Kokoškov je letos postao evropski šampion sa reprezentacijom Slovenije. Trenutno radi u ekipi Jute Džez kao asistent Kvinu Snajderu, a u prvom kolu plej-ofa eliminisali su favorizovanu ekipu Oklahoma Siti Tandera.

Igor je karijeru počeo u mlađim kategorijama OKK Beograda, zatim je preko Partizana otišao na usavršavanje u Ameriku, gde radi sa velikim uspehom.

Ready to be hired? Kokoskov got the second interview by the Sunshttps://t.co/KxH5fyiAZb

— Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) May 1, 2018

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.