NBA: Srbi ODMARALI, Lebron slavio protiv Janisa

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 08:40

NBA: Srbi ODMARALI, Lebron slavio protiv Janisa

Samo tri meča.

Samo tri utakmice su odigrane sinoć u NBA ligi, ali viđen je derbi između Milvokija i Lejkersa. Ekipa Lebrona Džejmsa je slavila (106:113) protiv tima Janisa Adetokumbo, a Amerikanac je bio uspešniji i pojedinačno.

Lebron je ubacio 34 poena. uz čak šest trojki, a imao je i šest skokova uz čak osam asistencija i bio najkorisniji igrač meča. Pomogali su mu Kentavijus Kaldvel Poup >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa 23 poena, dok je Entoni Dejvis uz 18 poena imao i devet skokova.

U poraženom sastavu je najbolji bio Janis Adetokumbo sa 25 poena i 12 skokova, dok je Džru Holidej ubacio 22, a Kris Midlton 20 poena.

Njujork Niksi su bili bolji od Golden Stejt Voriorsa 119:104, kojima ni 30 poena Stefa Karija nije pomoglo da stignu do trojumfa.

U preostalom meču večeri, Juta Džez je bila bolja od Nju Orleansa 129:118. Donovan Mičel je vodio Džezere u efikasnom susretu sa 36 poena i sedam skokova, dok je Majk Konli pomogao sa 20 poena.

REZULTATI

Milvoki - Los Anđeles Lejkers 106:113

Golden Stejt - Njujork 104:119

Juta - Nju Orleans 129:118

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Frančeska Markon, supruga Alesandra Kostakurte.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.