NBA: Portland pokvario debi Džejmsa u dresu Lejkersa, tripl-dabl Simonsa

Izvor: Večernje novosti, 19.Okt.2018, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Portland pokvario debi Džejmsa u dresu Lejkersa, tripl-dabl Simonsa

"Kralj" je u svom stilu punio statističke kolone i meč završio sa 26 poena, 12 skokova i šest asistencija, ali to nije bilo dovoljno za trijumf tima iz LA Košarkaši Portlanda pobedili su Los Anđeles Lejkerse 128:119 u NBA ligi i pokvarili zvaničan debi Lebrona Džejmsa u novom timu. Popularni "Kralj" u svom stilu punio je statističke kolone i meč završio sa 26 poena, 12 skokova i šest asistencija, ali to nije bilo dovoljno jer su na drugoj strani bili raspoloženi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Demijan Lilard sa 28, Nik Stauskas sa 24 i Si-Džej Mekolum sa 21 pogodaka. Kod Lejkersa istakli su se i Džoš Hart sa 20 i Brendon Ingram sa 16 poena. Odigrane su još dve utakmice sinoćnjeg programa, Filandelfija je slavila protiv Čikaga 127:108 zahvaljujući Džoelu Embidu (30 poena) i tripl-dablu Bena Simonsa (13 poena, 13 skokova i 11 asistencija), dok je Majami pobedio u Vašingtonu 113:112 košem Kelija Olinika u poslednjoj sekundi.
Pogledaj vesti o: NBA,   Dzej

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Oduševljen: Novak Đoković je imao samo jedan komentar na Lebronovo zakucavanje (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 19.Okt.2018

Lebron Džejms debitovao je za Los Anđeles Lejkerse, ali i pored njegovog učinka od 26 poena, 12 skokova i šest asistencija, njegovoj ekipi to nije bilo dovoljno za pobedu nad ekipom Portland Trejlblejzers (128:119)...Jedno od Lebronovih zakucavanja prokomentarisao je i srpski teniser Novak Đoković...LeBron...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.