NBA: Poraz Bostona, slavio Dalas

Izvor: Glas javnosti, 18.Mar.2012, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Poraz Bostona, slavio Dalas

BOSTON - Košarkaši u najkvalitetnijoj svetskoj ligi odigrali su u noći između subote i nedelje osam utakmica u kojima su uglavnom bolji bili domaćini.

Najubedljiviju pobedu ostvario je Njujork na gostovanju Indijani od 102:88, dok je utakmica Jute i Golden Stejta rešena posle produžetaka. Džezeri su sa 99:92 pobedili Voriorse.

Od Bostona za koji nije igrao Saša Pavlović bolji su bili Denver Nagetsi sa 98:91. U postavi "grumenja" najviše poena je dao Danilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Galinari, 20, dok su za Seltikse Pol Pirs i Kevin Garnet ubacili po 22, prenosi Sportal.

U derbiju države Teksas slavio je šampion Dalas. Maveriksi predvođeni Dirkom Novickim koji je dao 27 poena bili su bolji od San Antonia sa 106:99. Tim Dankan i Denijel Grin su za Sparse dali po 17 poena, dok je Toni Parker imao učinak od 13 poena i 11 asistencija.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.